Välkommen till min blogg!

Jag har alltid "klipp och klistrat" till mina fottoalbum, men det var på senare år (slutet av 2007 eller början av 2008) som jag börjat scrappa på allvar. Eller har försökt iallafall :o)

Mina scrapalbum ser jag som en berättelse, en händelse, något att berätta för nästa generation! Ofta scrappar jag med mera än ett foto på en sida.

Denna blogg startade jag 2009-01-01.

torsdag 24 september 2009

Scrapbooking i digital form


Jag älskar att scrappa, men med hur många fotton som helst från vår resa på Bali och Kuala Lumpur tänkte jag prova något nytt, nämligen digital scrappning i form av Fotobok. Så det provade jag på! Fick hem fotoboken idag och är jätte nöjd! Bra kvaliteé och så fin!

Jag provade den som finns via Extra film, storlek 30*30. Det var en lagom storlek och man fick plats med många bilder på en sida. Men observera - det är inte billigt med fotoböcker.
Min fotobok gick på lite runt 700 kr för 42 sidor i storleken 30*30 cm.




Men det var roligt och annorlunda. Dom har mycket skoj man kan peta in på sidorna och göra om korten i olika modeller (hjärtan bl.a.). Text lägger du också in. Jag valde att skriva ned det jag upplevt och skrivit ned i min dagbok från viselsen, då blev boken mera levande. Och du kan välja färger och olika typsnitt. Så har du inte provat på detta, gör det. :o)